sarganHotel "Braća Sekulići-Šargan" se nalazi na 17 km od magistralnog puta Beograd – Zlatibor, u Kremnima u podnožju Tare, na putu prema Mokroj Gori (Šarganska osmica i Mećavnik) i Višegradu.

Hotel je u celosti renovirano i pored izuzetne kuhinje nudi i veoma kvalitetan smeštaj u komfornim sobama. Kapacitet objekta je  do 150 ležaja, rasporedjenih  u dvokrevetnim i porodičnim sobama sa kupatilom i tv-om. U sklopu objekta nalazi se restoran u etno stilu, kapaciteta do 80 mesta, još 3 restorana kapaciteta 300 mesta koji se mogu koristiti za seminare i porodične proslave (svadbe, rođendane), kao i diskoteka.

Jedan deo hotela je namenjen za smeštaj dece na ekskurzijama i nastavi u prirodi, sportskim pripremama. U neposrednoj blizini hotela nalazi se etno selo "Tarabića kolibe", u čijem sastavu se nalazi košarkaški teren i otvoreni bazen, sala za treninge i fudbalsko igralište gde deca mogu uživati u čistom vazduhu na otvorenom.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini nacionalnog parka "Tara" a od Zlatibora je udaljen nekih 30min vožnje, kao i 10 km od ski centra Iver na Mećavniku.

Konačište “Braća Sekulić” na Zlatiboru je jedan od najatraktivnijih na Zlatiborskoj visoravni. Objekat smešten na obodu naselja Obudovica, 100m od centra Zlatibora u podnožju skijaških padina, pruža izuzetan ugođaj oku a i ostalim čulima. U luksuzno opremljenim sobama i aprtmanima postoji sve ono što je potrebno savremenom načinu življenja.

Raspolaže sa 220 ležaja u 1/2, 1/3, 1/4 sobama i 1/5, 1/6 duplex apartmanima sa kupatilom, tv i internetom. Restoran, recepcija, zastakljena terasa, kapaciteta do 200 mesta koja se može koristiti za seminare, predstavljaju neke odvojene prelepe prostore u kojima ima za svakoga po nešto. Domaća kuhinja, pre svega okrenuta tradicionalnim jelima Zlatiborskog kraja, veliki izbor pića, ljubazno osoblje, sigurno su valjana garancija za dobar odmor.

Objekat je pogodan za dečiji i omladinski turizam, đačke ekskurzije, nastavu u prirodi i sportske pripreme. Raspolažemo sa 2 košarkaška terena-od kojih je na jedan postavljena tartan podloga, terenom za odbojku, terenom za odbojku na pesku i travnatim terenom sa klackalicama i ljuljaškama, a u neposrednoj blizini postoji mogućnost iznajmljivanja fudbalskog terena i sportske hale. U okviru objekta nalazi se diskoteka gde se odvijaju dečije animacije pod nadzorom rekreatora i animatora.

Idealno mesto za letovanje, zimovanje, organizovanje seminara, dočeka Nove Godine, porodične vikende i praznične odmore, kao i za grupni turizam gde postoji mogućnost organizovanja svečanih večeri (švedski sto).